Herkut ennakkoon soittamalla

Valitse asema ja näet saatavilla olevan ruokalistan. Voit tilata herkut ennakkoon soittamalla asemalle.

Ennakkotilauksen ehdot
1 Valitse asema ja tuotteet2 Tarkista tilauksesi tuotteet3 Soita asemalle tehdäksesi tilauksen4 Nouda tilauksesi ja maksa asemalla

Tilaa ennakkoon soittamalla

Kun haluat tarjoilut tauolle tarkasti itsellesi sopivaan hetkeen, soita vain suoraan asemalle, kun tiedät milloin saavut ja mitä haluat nauttia. À la carte -annokset ja ryhmäruokailu ovat tarjolla HelmiSimpukka Ravintoloissa.

Driver’s-pikaruoka ja kahvilatuotteet ovat puolestaan saatavilla jokaisessa taukopaikassamme. Tutustu monipuoliseen valikoimaamme ennalta ja tee sitten tilaus. Löydät kaikkien HelmiSimpukoiden puhelinnumerot asemavalikosta tai asemasivuilta. Voit maksaa tilauksen vasta paikan päällä. Tervetuloa, jo etukäteen!

 • Ryhmille

  HelmiSimpukassa ryhmäsi syö edullisesti ja sujuvasti ennakkotilauksella. Tutustu herkulliseen annosvalikoimaan ja tilaa ennakkoon eväät ryhmämatkalle, pelireissulle tai vaikka firman palaveriin.

  HelmiSimpukan Take Away -annoksia
 • Koko à la carte -lista

  Teiden herkullisimmat annokset tekevät pysähdyksestäsi teiden maistuvimman – nyt ilman odottelua. HelmiSimpukka Ravintoloissa tarjolla olevasta listasta vaihtoehtoja löytyy jokaiseen makuun ja tilanteeseen – niin yökyöpeleille, pikkuväelle kuin vegaaneillekin.

  HelmiSimpukan leikeannos retrotavaroiden keskellä
 • Driver’s pikaruoka

  Driver's tarjoaa laadukasta ja maukasta purtavaa nopeasti. Tupla Dog ja Driver's Dog -tuotteet saat yksinoikeudella vain HelmiSimpukasta. Aidosti lihapitoiset ja herkulliset Driver's pikaruoka-annokset ovat valmiina matkaan silloin kuin sinäkin kaikilla HelmiSimpukka Ravintola- ja Express-asemilla.

  Asiakkaalla kädessä HelmiSimpukan Driver's Dog ja juoma
 • Pikkunälkään

  Pikaiseen mielen ja kehon virkistykseen löydät HelmiSimpukasta laajan valikoiman tuoreita, paikan päällä tehtyjä kahvilatuotteita ja höyryävän kuumaa, juuri keitettyä kahvia. Munkit, muut kahvilatuotteet ja tietysti kahvi on tilattavissa ennakkoon kaikilta HelmiSimpukka-asemilta.

  HelmiSimpukan Take Away -pussi ja edessä munkki, sämpylä, normi kahvikuppi sekä smoothie