Herkut ennakkoon soittamalla

Valitse asema ja näet saatavilla olevan ruokalistan. Voit tilata herkut ennakkoon soittamalla asemalle.

Ennakko- ja ryhmätilauksen ehdot
1 Valitse asema ja tuotteet2 Tarkista tilauksesi tuotteet3 Soita asemalle tehdäksesi tilauksen4 Nouda tilauksesi ja maksa asemalla

Tilaa ennakkoon

Kun haluat tarjoilut tauolle sinulle sopivaan hetkeen, soita suoraan asemalle. À la carte -annokset ja ryhmäruokailu ovat tarjolla HelmiSimpukka Ravintoloissa. Ruokailun sujuvuuden takaamiseksi suosittelemme valitsemaan ryhmälle yhtenäiset ateriat.

Driver’s-pikaruokaa ja kahvilatuotteita saat jokaisesta HelmiSimpukasta. Tutustu monipuoliseen valikoimaamme ennalta ja tee sitten tilaus. Löydät kaikkien HelmiSimpukoiden puhelinnumerot asemavalikosta tai asemasivuilta. Tilaukset maksetaan paikan päällä. Tervetuloa, jo etukäteen!

 • Ryhmille

  HelmiSimpukassa ryhmäsi syö edullisesti ja sujuvasti ennakkotilauksella. Tutustu herkulliseen annosvalikoimaan ja tilaa ennakkoon eväät ryhmämatkalle, pelireissulle tai vaikka firman palaveriin.

  Ryhmäruokailu HelmiSimpukassa
 • Koko à la carte -lista

  Teiden herkullisimmat annokset tekevät pysähdyksestäsi maistuvamman, nyt ilman odottelua. HelmiSimpukka Ravintoloissa vaihtoehtoja löytyy jokaiseen makuun ja tilanteeseen – niin yökyöpeleille, pikkuväelle kuin vegaaneillekin.

  HelmiSimpukan leikeannos retrotavaroiden keskellä
 • Driver’s pikaruoka

  Driver's tarjoaa laadukasta ja maukasta purtavaa nopeasti. Tupla Dog ja Driver's Dog -tuotteet saat yksinoikeudella vain HelmiSimpukasta. Aidosti lihapitoiset ja herkulliset Driver's pikaruoka-annokset ovat valmiina matkaan silloin kuin sinäkin kaikilla HelmiSimpukka-asemilla.

  Asiakkaalla kädessä HelmiSimpukan Driver's Dog ja juoma
 • Pikkunälkään

  Pikaiseen taukoon löydät HelmiSimpukasta laajan valikoiman tuoreita, paikan päällä tehtyjä kahvilatuotteita ja Pauligin kahvia. Munkit ja muut kahvilatuotteet ovat tilattavissa ennakkoon kaikilta HelmiSimpukka-asemilta.

  HelmiSimpukan Take Away -pussi ja edessä munkki, sämpylä, normi kahvikuppi sekä smoothie