Lounaslista

HelmiSimpukan lihapullat lounaalla

Lounaalla yli 100 ruokalajia, 6 viikon kiertävä lista, 0 kyllästymistä.

HelmiSimpukan lounas on nyt laajempi kuin koskaan. Uudistettu lounaslista kattaa kaikkiaan 6 viikkoa, ja joka arkipäivä on tarjolla asemasta riippuen yksi tai kaksi maukasta kotiruokaa, päivän keitto sekä päivän leike lisukkeineen, myös vegeversiona.

Asemakohtaisesti tarjolla voi olla myös muita lounasannoksia – kysy lähimmältä asemalta paikallinen hinta sekä päivän vaihtoehdot. Osalla asemista lounas on tarjolla myös viikonloppuisin.

Reseptit on laadittu asiakkaidemme toiveiden ja mieltymysten mukaan. Lounaslistallamme on useita gluteenittomista raaka-aineista valmistettuja annoksia. Kysy erikoisruokavalioista lisää henkilökunnalta.

Tervetuloa testaamaan lounaslista läpi – siinä riittääkin tekemistä!

Sunnuntai 1.10.

Päivän lounas

2023-HelmiSimpukka-kampela-lounaslista-3600x2700
Koko HelmiSimpukan lounaslista tulostettavassa PDF-muodossa Avaa

Lounas on tarjolla joka arkipäivä klo 10.30–14 ja viikonloppuisin klo 11–15. Verkossa näkyvät hinnat ovat suositushintoja. Lounasajoissa sekä tarjonnassa voi olla asemakohtaisia eroja, joten tarkistathan tiedot omalta asemaltasi.

Lounas euron edullisemmin

Nyt kanta-asiakkaita hemmotellaan! Saat St1 Käteisalennuskorttia käyttämällä euron alennuksen kaikista HelmiSimpukan lounasannoksista – niin keitosta, päivän leikkeestä kuin buffetlounaasta. Tarjous on voimassa 31.10.2023 asti. Lämpimästi tervetuloa lounaalle.

Kanta-asiakkaalle euron alennus HelmiSimpukan lounasannoksesta.

Tiettävästi laajin lounaslista

Tiettävästi laajimmalla lounaalla yli 100 annosta

Kaikissa HelmiSimpukka Ravintoloissa on tarjolla lounaslistan mukainen päivän kotiruoka. Vaikka listassa on valinnanvaraa enemmän kuin koskaan, pidämme kiinni myös rakastetuimpien klassikoiden arvosta; legendaariset Helmen Lihapullat ovat tarjolla joka viikon Lihapullaperjantaina. Asemakohtaisesti tarjolla voi olla myös muita lounasannoksia – kysy lähimmältä asemalta päivän vaihtoehdot.

Lounasannos, johon koottu kanaa ja riisiä sekä annos salaattipöydästä

Lounaaksi leike – vaikka joka päivä

Uudistetulla lounaslistalla huomioimme leikkeen ystäviä tarjoilemalla perinteisiä leikeannoksia viikon jokaisena päivänä hintaan 14,50 €. Koska rakkaus leikkeisiin ei katso ruokavaliota, päivän leikkeen saa myös vegeversiona – perinteiset leiketilpehöörit ovat samat kaikille.

HelmiSimpukan leikeannos ja lasi maitoa

Kyllästyminen on mahdotonta

Lounaslistamme on kuuden viikon mittainen lukupaketti. Vaihtoehtoja on reilusti, joista laaditun päivän lounaslistan voit tarkistaa aina oman HelmiSimpukka-ravintolasi sivuilta.

Lounasannos, jossa lenkkimakkara ja salaattia

Buffet, ateria vai keittolounas?

Buffetlounaat sisältävät kaksi lämmintä ruokalajia, keiton, salaattipöydän, tuoretta leipää sekä ruokajuomat. Osa HelmiSimpukoista tarjoilee lounasannoksia pöytään tarjoiltuina buffetin sijaan. Keittolounas taas on edullisin vaihtoehto lounaaksi, ja sitä on tarjolla myös osassa HelmiSimpukka Express -asemia.

Lounasannos, jossa paneroitu kalaleike ja ranskalaisia

Ruokajuomat sisältyvät hintaan

HelmiSimpukassa lasi on aina täysi. Lounaaseen sisältyy nyt niin paljon maitoa, piimää, vettä ja kotikaljaa kuin janoat. Kahvia tai teetä unohtamatta.

HelmiSimpukan lounasannos, jossa pannupihvi ja perunoita sekä lasi maitoa

Lataa HelmiSimpukan lounaslista kyytiin!

Lataa koko HelmiSimpukan kuuden viikon kiertävä lounaslista helposti tulostettavassa PDF-muodossa.

Pinaattikeitto lounaslistalta HelmiSimpukoista