Tauko asemalla tai matkalle mukaan

HelmiSimpukan ruoka-annoksia vihreällä taustalla

Maistuva tauko parantaa matkaa

Me HelmiSimpukassa palvelemme ryhmääsi vaivattomasti ennakkotilauksella – voitte nauttia paikan päällä tai ottaa evästä mukaan. Teemme järjestelyt sinulle helpoksi nopealla tilauspalvelulla ja palkitsemme vaivannäkösi! Ryhmätilaus maksetaan asemalle saavuttaessa. Huomaathan, että ryhmäedut edellyttävät maksua yhtenä suorituksena.

  • 10% ryhmäalennuksen kaikista yli 100 € tilauksista. Alennus lasketaan asemalla.

  • Ryhmänvetäjä syö veloituksetta (leimaamalla ryhmänvetäjän etukortin)

  • Kerää 10 leimaa ryhmäetukorttiin, ja saat kiitokseksi lahjakorttipaketin (4 kpl 10 euron HelmiSimpukan lahjakortteja, 8 kpl 5 euron HelmiSimpukan lahjakortteja sekä 2 kpl 20 euron polttoainelahjakortteja, edun arvo yhteensä 120€)

  • Saat etukortin asemalta ensimmäisen ryhmätilauksesi yhteydessä

Ryhmätilaukset on saatavilla HelmiSimpukka Ravintola -asemilta.

Ryhmämatkalla

HelmiSimpukassa ryhmäsi syö edullisesti ja sujuvasti ennakkotilauksella. Tutustu herkulliseen annosvalikoimaan ja tuo ryhmäsi onnistuneelle tauolle.

Ryhmä matkalla linja-autossa

Sporttimatkalla

Pelireissu, kilpailumatka, leiriviikonloppu – tilaat ravitsevan aterian matkan varrelle ja terveelliset eväät mukaan, vaikka koko seuralle. Helposti ja nopeasti. 

HelmiSimpukasta parhaat eväät koko urheilujoukkueelle

Tarjoilut mukaan

Meiltä löydät kattavat valikoiman pikkupurtavaa, joilla ratkaiset vaivattomasti vaikkapa kokouksen tai yritystilaisuuden tarjoilun, missä sitten kokoonnuttekin. Tutustu, tilaa ja nouda matkaan.

HelmiSimpukan Take Away -pussi ja munkki, sämpylä, smoothie sekä normi kahvikuppi