Usein kysytyt kysymykset

HelmiSimpukan ruokavalikoimaa

Usein kysytyt kysymykset

HelmiSimpukka Ravintola ja HelmiSimpukka Express – mitä eroa niillä on?

HelmiSimpukka Ravintolasta löydät etsimäsi jokaiseen taukoon: aamupalasta à la carte -ruokalistaan ja lounaasta Driver’s-pikaruokaan sekä vitriinituotteisiin. Myös HelmiSimpukka Express -asemilla odottaa laajan tarjonta, asemasta riippuen esimerkiksi höyryäviä pizzoja. Kaikki HelmiSimpukka Expressit ovat erikoistuneet Driver’s-hodarien ja -lihisten sekä vitriinin herkkujen avulla tarjoilemaan nopeasti maistuvan tauon. Voit tarkistaa taukopaikkasi yksilöllisen tarjonta asemahausta. Mihin HelmiSimpukkaan saavutkin, luvassa on tauko maistuvasti, helposti ja nopeasti – makuja joka lähtöön.

Miten St1 liittyy HelmiSimpukkaan?

Suomalainen energiayhtiö St1 operoi Suomessa sekä kaikkia St1- että Shell-asemia. HelmiSimpukan taukopaikan voit löytää kummasta tahansa, sillä ne palvelevat yhteensä yli 120 Shell- ja St1-asemalla.

Mistä HelmiSimpukan raaka-aineet ovat peräisin?

HelmiSimpukka Ravintolan à la carte -listalle sekä lounaslistalle on myönnetty Avainlippu tunnustukseksi kotimaisten raaka-aineiden suosimisesta. Siten suurin osa raaka-aineista tulee Suomesta ja pyrimme käyttämään aina kotimaisia raaka-aineita niiden saatavuuden ehdoilla.

Olen kiinnostunut työstä HelmiSimpukassa. Missä, mihin ja miksi kannattaisi hakea?

Suomessa on yli 120 HelmiSimpukkaa, joten valinnanvaraa työpaikaksi riittää lähes koko maassa. Työ on sangen monipuolista ja vaihtelevaa; esimerkiksi huoltamotyöntekijän on mahdollista päästä valmistamaan ruokaa muiden toimiensa ohella. Hakemus kannattaa jättää rekrytointisivullamme.