Ryhmätilaus

Tee ryhmätilaus ennakkoon

HelmiSimpukassa ryhmäsi syö edullisesti ja sujuvasti ennakkotilauksella. Tutustu herkulliseen annosvalikoimaan ja tilaa ennakkoon eväät ryhmämatkalle, pelireissulle tai vaikka firman palaveriin.

HelmiSimpukan ruokalista tarjoaa astetta parempaa huoltoasemaruokaa.

Maistuva tauko parantaa matkaa

Me HelmiSimpukassa palvelemme ryhmääsi vaivattomasti – voitte nauttia paikan päällä tai ottaa evästä mukaan. Teemme järjestelyt sinulle helpoksi! Ruokailun lisäksi voit varata paluumatkalle välipalaa tai vaikkapa aamiaisen koko ryhmälle. Ryhmätilaus maksetaan asemalle saavuttaessa. Huomaathan, että ryhmäedut edellyttävät maksua yhtenä suorituksena. Ryhmätilaukset saatavilla HelmiSimpukka Ravintola -asemilta. Huomioithan, että erikoisruokavalioissa emme aina voi taata koko seurueelle samaa ruoka-annosta.

Ryhmäetu = 10% alennus kaikista normaalihintaisista ravintolatuotteista (kahvi, makeat ja suolaiset kahvileivät, päivän noutopöytä, a la carte –lista), kun 
  • ryhmän koko vähintään 10 henkeä
  • tilaus tehdään etukäteen
  • yhtenäinen tilaus, erikoisruokavaliot huomioidaan
  • ryhmän maksu hoidetaan yhteismaksuna
  • Ryhmänvetäjä tai kuski syö veloituksetta, kun ryhmän koko on vähintään 10 henkeä
  • Kerää 10 leimaa ryhmäetukorttiin, saat kiitokseksi lahjakorttipaketin, edun arvo 120€

HelmiSimpukasta parhaat eväät koko urheilujoukkueelle

Sporttimatkalla

Pelireissu, kilpailumatka, leiriviikonloppu – tilaat ravitsevan aterian matkan varrelle ja terveelliset eväät mukaan, vaikka koko seuralle. Helposti ja nopeasti. 

Ryhmä matkalla linja-autossa

Ryhmämatkalla

HelmiSimpukassa ryhmäsi syö edullisesti ja sujuvasti ennakkotilauksella. Tutustu herkulliseen annosvalikoimaan ja tuo ryhmäsi onnistuneelle tauolle.

HelmiSimpukan Take Away -pussi ja munkki, sämpylä, smoothie sekä normi kahvikuppi

Tarjoilut mukaan

Meiltä löydät kattavat valikoiman pikkupurtavaa ja pikaruokaa, joilla ratkaiset vaivattomasti vaikkapa kokouksen tai yritystilaisuuden tarjoilun, missä sitten kokoonnuttekin. Tutustu, tilaa ja nouda matkaan.