HelmiSimpukat palvelevat ammattiautoilijoita

Helmisimpukan palvelee tien päällä ammattiautoilijoita

Meiltä et lähde nälkäisenä

HelmiSimpukka Ravintolat ja HelmiSimpukka Express -asemat tarjoavat herkullista ruokaa ammattilaisille kautta Suomen.  Ravintoloissa nautit herkullista ruokaa laajalta ruoka- ja lounaslistalta – kotimaisia raaka-aineita suosien. Express-asemilta löydät monipuolisesti pikaruoka-annoksia, aamupalaa ja osalta asemista myös lounasta.

HelmiSimpukan ruoka-annos ei jätä nälkäiseksi.

Ammattilaisen edut HelmiSimpukoissa

Tarjoamme pysyviä etuja Helmen ruoka-annoksista ja kahvilatuotteista rahtareille, linja-auton kuljettajille, taksiautoilijoille sekä muille työkseen tiellä liikkuville. Lisäksi ammattikuljettajilla on käytössään viihtyisät suihku- ja saunatilat matkan varrella.

Useimmissa HelmiSimpukoissa käy myös maksuvälineenä ePassi, Eazybreak, Smartum tai Edenred.

Rekkakuski näyttämässä St1 D-korttia

Palvelua kelloon katsomatta

Jopa 30 HelmiSimpukka-asemaa palvelee tiellä liikkujia kaikkina vuorokaudenaikoina. 24 tuntia avoinna olevista asemista suurin osa sijaitsee virallisten Truck Point -asemien yhteydessä, missä tankkaat kätevästi raskasta kalustoa.

St1-asema yöaikaan kuvattuna

Suihku- ja saunatilat käytössäsi

Tarjoamme ammattiautoilijoiden käyttöön ilmaiset suihku- tai saunatilat. Ne löydät jopa 20 HelmiSimpukka-asemalta ympäri Suomen. Tilat on tarkoitettu asiakkaillemme, joilla on Shell CRT/St1 D-kortti, SKAL- tai Rahtarit-kortti. Pysähdy siis tauolle virkistäytymään ja rentoutumaan!

Saunatilat HelmiSimpukassa