HelmiSimpukan palvelut

HelmiSimpukoissa saat polttoaineen, tuoreen kahvin ja maukkaiden eväiden lisäksi paljon muuta. Yli 60 asemalta löytyy Perfect-autopesu, useimmilta myös Veikkauksen palvelut sekä vuokraperäkärry. Joillain asemilla sinua odottavat lisäksi Posti, Matkahuolto, Otto-automaatti tai kokoustila. Ammattiautoilijoiden iloksi meillä on suihkuja ja saunoja matkan varrella virkistäytymistä varten.

Asemahausta voit etsiä asemaa halutun palvelun perusteella. Tervetuloa palveltavaksi HelmiSimpukkaan!

HelmiSimpukka palvelee kellon ympäri.

HelmiSimpukasta palveluita joka lähtöön

Ammattilaisen edut HelmiSimpukoissa

Tarjoamme pysyviä etuja HelmiSimpukoiden ruoka-annoksista ja kahvilatuotteista rahtareille, linja-auton kuljettajille, taksiautoilijoille sekä muille työkseen tiellä liikkuville. Lisäksi ammattikuljettajilla on käytössään viihtyisät suihku- ja saunatilat matkan varrella. Tien päällä on useita 24/7 auki olevia HelmiSimpukka-asemia, joista moni on myös Truck Point -asema.

Taksikuski tankkaamassa autoa

Suihku- ja saunatilat käytössäsi

Tarjoamme ammattiautoilijoiden käyttöön ilmaiset suihku- tai saunatilat. Ne löydät jopa 20 HelmiSimpukka-asemalta ympäri Suomen. Tilat on tarkoitettu asiakkaillemme, joilla on Shell CRT/St1 D-kortti, SKAL- tai Rahtarit-kortti. Pysähdy siis tauolle virkistäytymään ja rentoutumaan!

Saunatilat HelmiSimpukassa

Kabinetit HelmiSimpukassa

Kun tarvitsette tilan esimerkiksi kokousta varten, kokoustilamme ovat käytettävissänne. Paikan päällä eivät mikit koskaan ole mutella, mutta munkit kyllä huulilla. Vuokrattavia kabinetteja löytyy ympäri Suomea useista HelmiSimpukoista ja niitä voi vuokrata myös yksityiskäyttöön, esimerkiksi syntymäpäivän viettoa varten.

Voit varata kabinetin vaikka kokousta varten HelmiSimpukasta.

Vaunu parkkiin

Palvelemme karavaanareita leirintäalueen varustelutasolla, ja kaikki on näppärästi käytettävissä ilman pitkiä kävelymatkoja. Kaipaatpa sitten sähköä, vettä tai tyhjennyspaikkoja, saat ne kaikki lyhyen etäisyyden päästä toisistaan. Kunnon ruoasta puhumattakaan! Katso miltä asemilta löydät vaunuparkit ja varaa oma paikkasi.

Matkailuautolla voit tulla yöksi HelmiSimpukan matkaparkkiin.

Perfect-autopesu

Uusitut, paremmat ja nopeammat Perfect-autopesut räätälöidään vuodenaikojen ja niille tyypillisen lian mukaan. Perfect-autopesut voit ostaa asemilta, St1 Way -sovelluksesta tai verkkokaupasta.

Perfect-autopesu St1- ja Shell-asemilla