Tietoa meistä

HelmiSimpukan ravintolasali, jossa asiakkaita ruokailemassa

HelmiSimpukka-ravintolat palvelevat ympäri Suomen

HelmiSimpukka-ravintolat tarjoavat tiellä liikkujille kattavat palvelut ja hyvää ruokaa niin pieneen kuin isoonkin nälkään ympäri Suomen. Olennainen piirre HelmiSimpukoissa on niiden hyvä sijainti, viihtyvyys sekä reipas ja iloinen palvelu. HelmiSimpukassa voi tauosta tehdä miellyttävän ja nautinnollisen osan matkaa: HelmiSimpukka-liikenneravintolat sijaitsevat Shell- ja St1-huoltoasemien yhteydessä.

Kaikilla asemilla sinua palvelevat HelmiSimpukka-ravintola tai -kahvila, monipuolinen myymälä, veikkaus sekä ilmainen Helmi WiFi. Useilla asemilla on tarjolla myös jo klassikoksi nousseet, Helmen itsetehdyt lihapullat ja kaikilla asemilla legendaariset paikanpäällä käsityönä tehdyt Talon Munkit.

Asemakohtaisesti tarjoamiimme palveluihin kuuluvat myös HelmiSimpukka-ravintoloiden ruokalistan annokset ja päivittäin vaihtuva lounaslistanopeat pikaruoat, herkulliset pizzat sekä BURGER KING® -ravintolat. Tule totoamaan, lähetä postia, pese autosi tai vuokraa peräkärri! HelmiSimpukat palvelevat monipuolisesti myös raskaan liikenteen autoja sekä kuljettajia. 

HelmiSimpukka-ravintoloiden lisäksi nautit myös HelmiSimpukka Express -asemilla tutuista kahvilatuotteista tuoreen, vasta keitetyn kahvin kera. Tarjolla on aina vasta paistettuja, meillä itse tehtyjä Talon Munkkeja sekä runsaasti makeita ja suolaisia vitriinituotteita sekä Driver's-pikaruokaa. Aamulla herkuttelet maittavan aamupuuron ja lounasaikaan täyttävän keittolounaan. HelmiSimpukka Express -asemalta matkasi jatkuu ripeästi virkein mielin ja täydellä vatsalla.

Shell.fi  |  St1.fi