HelmiSimpukka Express

Driver's pikaruokavalikoimassa runsaat hampurilaiset, lihapiirakat ja hotdogit.

HelmiSimpukka Express -asemat tarjoavat maukkaat eväät nopeasti

Onneksi vieläkin on pikaruokaa, joka on pikaruokaa.

HelmiSimpukka Expressistä saat ripeästi kunnon eväät: Driver's hodareita A-luokan nakeilla, muhkeita lihiksiä ja pitaleipiä sekä huojuvia hampurilaisia. Jokainen HelmiSimpukka Express -asema paistaa myös itse höyryävät munkkinsa paikan päällä, joka päivä. Voit käynnistää aamusi kanta-asiakkaille edullisella Aamiaispaketilla ja napata tuoretta evästä kätevästi vitriinistä mukaan. Lounasaikaan useimmat asemamme tarjoavat herkullista lounaskeittoa. Saat HelmiSimpukka Expressin herkut St1- ja Shell-asemilta kaikkialla Suomessa.

Pikaruoka

Driver's tarjoaa laadukasta ja maukasta purtavaa nopeasti. Tupla Dog ja Driver's Dog -tuotteet saat yksinoikeudella vain HelmiSimpukasta. Driver's pikaruoka-annokset ovat aidosti lihapitoisia ja herkullisia. Valmiina matkaan silloin kuin sinäkin. 

Asiakas nauttimassa HelmiSimpukan Driver's dogia ja juomaa asemalla

Aamupalapaketti etukortilla vain 4,90€

Etukorttia käyttäessäsi saat edullisen lähdön päivään jokaisesta HelmiSimpukasta. Aamupalapaketti sisältää kahvin, kaakaon tai teen, ja lisäksi voit valita kaksi riisipiirakkaa munavoilla tai croissantin hillolla. Ilman etukorttia aamupalapaketin tuotteet myydään erikseen ostettuina ja tuotteiden yksittäiset hinnat vaihtelevat asemittain.

HelmiSimpukan aamupalapaketti sisältää kahvin ja kaksi riisipiirakkaa tai croissantin.

Aina tuoretta kahvia

Me HelmiSimpukassa kiinnitämme erityistä huomiota kahvimme laatuun. Hyvä kahvihetki koostuu laadukkaista Pauligin kahvipavuista, raikkaasta vedestä ja siitä, että tarjolla on aina tuoretta kahvia. Meillä voit myös valita kahdesta täyteläisestä kahvilaadusta oman makusi mukaisen kahvin.

HelmiSimpukan Take Away -kahvikupit: pieni, normi ja iso kuppi