HelmiSimpukka Ravintola

HelmiSimpukan klassikko-ruoka-annos: itsetehdyt lihapullat

HelmiSimpukka Ravintola tarjoaa makuja joka lähtöön

HelmiSimpukka Ravintolat ympäri Suomen tarjoavat teiden parasta ruokaa. Syö paikan päällä tai nappaa mukaan maukas aamiainen, herkullinen lounas, maittava ruokalista sekä kahvilan herkut. Me HelmiSimpukoissa panostamme aamiaisenlounaan, kahvihetken ja ruokalistan annoksien herkulliseen makuun, nopeuteen ja laadukkaisiin raaka-aineisiin.

HelmiSimpukka-asemien kahvilat ja ravintolat tarjoavat lounasta, kahvilatuotteita ja á la carte -annoksia kätevästi myös take awayna.

Asiakkaita HelmiSimpukassa lounaalla

Uusi, tiettävästi laajin lounas

HelmiSimpukan lounas on nyt laajempi kuin koskaan. Uudistettu lounaslista kattaa kaikkiaan 6 viikkoa, ja joka arkipäivä on tarjolla asemasta riippuen yksi tai kaksi maukasta kotiruokaa, päivän keitto sekä päivän leike lisukkeineen. 

HelmiSimpukan leikeannos pöydällä ja vieressä retropuhelin

Kaikkien aikojen ruokalista

Palaa mielessäsi menneille vuosikymmenille uudistuneen listan klassikkoannosten siivittämänä. Testaa Siipiweikkojen kastikkeella silatut siivet tai jättinälkään mitoitettu Helmen Jättileike. Koska ennenkin oli kaikki paremmin.

HelmiSimpukan Amerikan Serkku -pizza ja 80-lukuun liitettäviä tavaroita

HelmiSimpukan Pizza

Kun pizzannälkä yllättää kesken matkan, ovat maanteiden maukkaimmat pizzat parhaillaan paistumassa. Valikoiduilta asemilta noudat pizzaklassikot matkalle mukaan.

Asiakkaat sämpylät kädessä kahvilla HelmiSimpukassa

Ryhmäruokailu

Ryhmät syövät HelmiSimpukoissa edullisemmin ja herkullisen ryhmämenumme vaihtoehdoista jokainen löytää suosikkinsa. Voit varata ryhmäruokailun kätevästi suoraan verkosta.

HelmiSimpukan aamupalalla kahvia, puuroa, leipää ja karjalanpiirakoita

Aamiainen

Aamupala on heräteostoista viisain ja HelmiSimpukassa monipuolinen, sillä vaihtoehtoja riittää. Tarjolla on asemasta riippuen yltäkylläistä buffetia tai puuroaamiaista. Lisäksi kaikista HelmiSimpukoista löydät kanta-asiakkaille edullisen Aamupalapaketin.

Asiakas nauttimassa HelmiSimpukan Driver's dogia ja juomaa asemalla

Pikaruoka

Driver's tarjoaa laadukasta ja maukasta purtavaa nopeasti. Tupla Dog ja Driver's Dog -tuotteet saat yksinoikeudella vain HelmiSimpukasta. Driver's pikaruoka-annokset ovat aidosti lihapitoisia ja herkullisia. Valmiina matkaan silloin kuin sinäkin. 

HelmiSimpukan Take Away -kahvikupit, pieni, normi sekä iso kuppi

Kahvi

HelmiSimpukan kahvi on pavun verran parempaa: saat kaikista HelmiSimpukoista perinteisen Pauligin Juhla Mokan lisäksi myös aina vastajauhettua, tummapaahtoisempaa kahvia. Laadukas kahvi on meille intohimo ja panostammekin siihen erityisellä huolellisuudella. Kahvi valmistetaan aina raikkaasta vedestä ja voit valita pienen, normaalin tai ison kupillisen mukaan matkalle.

HelmiSimpukan munkki sokeroinnissa

Meillä itse tehty

Aidot raaka-aineet ja perinteiset arvot ovat meille tärkeitä. Siksi olemme halunneet panostaa siihen, että jokaisessa HelmiSimpukassa on tarjolla reilusti makeita ja suolaisia itse paikan päällä tehtyjä tuotteita.

2023-HelmiSimpukka-ravintola-ruokalista-muikut

Tuotekehitys

Oletko koskaan pohtinut, miten ravintoloissa tarjoiltava ruoka päätyy asiakkaan pöydälle? St1:n tuotekehityspäällikkö Katriina Kotiranta pohtii sitä paljon. Hän kertoo, että HelmiSimpukan ruokalista on monilta osin klassinen eli pitää sisällään niitä annoksia, jotka ovat suosittuja vuodesta toiseen. Näitä ikisuosikkeja ovat mm. lihapullat, makkaraperunat ja Wieninleike.