Helmisimpukan ennakko- ja ryhmätilauksen ehdot

HelmiSimpukka-palvelut-kabinetit

Nämä ehdot koskevat helmisimpukka.fi -verkkopalvelun kautta tehtäviä ennakko- ja ryhmätilauksia. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Nouto- ja ruokailuajankohta

Ennakkotilaus

Tilauksen noutoajankohta sovitaan aseman kanssa puhelimitse tilauksen tekovaiheessa. Voit myös valita ruokailun paikan päällä, jolloin annokset valmistetaan sovittuna ajankohtana.

Ryhmätilaus

Ruokailun ajankohta valitaan ryhmätilauslomakkeelta. Ajankohta vahvistetaan aseman toimesta puhelimitse tai sähköpostilla.

Munkkimellakka

Munkkimellakan ennakkotilauksen noutoajankohta sovitaan aseman kanssa tilauksen tekovaiheessa ja asema vahvistaa ajankohdan sähköpostitse.

Tilausvahvistus

Ennakkotilaus

Tilaus tehdään ja vahvistetaan aseman kanssa puhelimitse. Erillistä tilausvahvistusta ei lähetetä sähköpostilla. Ongelmatilanteissa asiakas voi aina soittaa asemalle. Mahdolliset muutokset tulee ilmoittaa asemalle hyvissä ajoin.

Ryhmätilaus

Tilausvahvistus lähetetään asiakkaalle sähköpostitse. Asema vahvistaa ryhmätilauksen aina puhelimitse tai sähköpostilla. Muutokset tilaukseen tehdään suoraan asemalle.

Maksu

Ennakkotilaus

Tilaus maksetaan noudon yhteydessä aseman kassalle. Huomioithan, että verkkopalvelussa esitetyt hinnat ovat suositushintoja, jotka voivat vaihdella asemakohtaisesti. Varmista oikeat hinnat tilauksen tekovaiheessa asemalta.

Ryhmätilaus

Ryhmätilaus maksetaan asemalla ruokailun yhteydessä. Huomioithan, että verkkopalvelussa esitetyt hinnat ovat suositushintoja, jotka voivat vaihdella asemakohtaisesti.

Munkkimellakka

Munkkimellakan ennakkotilaus maksetaan noudon yhteydessä aseman kassalle.

Reklamaatio

Jos tilausprosessissa on huomautettavaa, asiakas voi ottaa yhteyttä St1:n asiakaspalveluun. Tuotereklamaatiot tehdään suoraan kyseiselle asemalle, aseman yhteystiedot löytyvät asemahausta.

Tietosuoja

Tietosuojan osalta toimimme tietosuojaselosteen mukaisesti.