Tule meille töihin!

Kuva-22_hero

Työpaikat HelmiSimpukka-ketjussa

HelmiSimpukoista löydät hyvin monipuolisia työtehtäviä St1- ja Shell-asemilla ympäri Suomen. Olemme tunnettuja reippaasta ja iloisesta palvelusta sekä viihtyisästä ilmapiiristä, jonka luovat yhteen hiileen puhaltavat työntekijät – meillä on oikeasti mukavaa tehdä töitä!

Menestyt meillä varmasti, kun olet oma-aloitteinen, palvelualtis ja täyttänyt 18 vuotta – sekä tärkeimpänä sinulla on asenne kunnossa. Työ HelmiSimpukoissa on mielenkiintoista sekä sopivasti haastavaa, eikä työpäivien aikana taatusti pitkästy.

Olemme monelle se ensimmäinen työpaikka – kenties sinullekin?

Kuva-19

Oletko uusi helmi?

Sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen töihin tullessasi, sillä perehdytämme työhön ja koulutamme kaiken tarvittavan osaamisen asemilla. Voit työskennellä joko koko- tai osa-aikaisena.

Palkkaamme St1- ja Shell-asemaverkostoomme vuosittain n. 750 henkilöä. Työ sopii loistavasti myös opiskelijalle, mikäli voit työskennellä viikonloppuisin ja toisinaan myös arkisin. Tarjoamme työntekijöillemme myös erilaisia henkilöstöetuja aseman kahvila- ja ravintolatuotteisiin. Työ on MaRan työehtosopimuksen alaista.

Voit hakea huoltamokahvilatyöntekijäksi, kokiksi, vuoropäälliköksi tai yksikön päälliköksi. Alta löydät tarkemmat kuvaukset työtehtävistä – kun jokin työnkuvista kolahtaa, niin hae heti osaksi helmeä porukkaa!

Kuva-28

Alkoiko kiinnostaa?

Hae heti, vastaamme jokaiseen hakemukseen mahdollisimman pian.

Laajoja työnkuvia – ympäri Suomen

 • Huoltamokahvilatyöntekijä

  Tämän monipuolisempaa hommaa on vaikea löytää! Asiakaspalvelutehtävien ja myyntityön lisäksi asemasta riippuen voit huolehtia muun muassa Veikkauksen, Postin sekä Matkahuollon palveluista. Tarvittaessa saatat sujahtaa myös keittiön puolelle kokin avuksi. 

  Olet etsimämme tyyppi, kun olet kätevä käsistäsi, ulospäin suuntautunut sekä heittäytymiskykyinen. Emme etsi täydellisyyttä, vaan asennetta. Halu ja kyky oppia takaavat sen, että menestyt meillä varmasti!

  Kuva-23
 • Kokki

  HelmiSimpukan lista tarjoaa laajasti aterioita kaikenkokoiseen nälkään ja suurin osa annoksista tehdään alusta loppuun täysin itse.

  Meillä pääset siis ihan oikeasti laittamaan ruokaa buffetlounaista à la carte -annoksiin. Kokin tehtävää voi myös räätälöidä monipuolisemmaksi ja pääsetkin ehdottomasti rikastuttamaan vastuualuettasi myös kahvilapuolen asiakaspalvelutehtävillä niin halutessasi. Olet siis olennainen osa toimintaamme – ja et vain keittiön, vaan HelmiSimpukan sydän!

  Helmisimpukka kokki
 • Vuoropäällikkö

  Toimit yksikön päällikön tärkeimpänä tukena ja vastaat omassa vuorossasi aseman toiminnasta.

  Työ koostuu suurimmaksi osaksi suorittavasta työstä muun henkilökunnan mukana, mutta lisämaustetta työhön antaa henkilökunnan johtaminen sekä muut yksikön päällikön sinulle osoittamat tehtävät.

  Kuva-5_nelio
 • Yksikön päällikkö

  Vedät omaa tiimiäsi rautaisella ammattitaidolla kohti huipputuloksia. Päällikön tehtäviin kuuluu tulosvastuullisesti aseman toiminnasta huolehtiminen ja tähän kuuluu mm. rahaliikenteestä, raportoinnista sekä varastonhallinnasta vastaaminen.

  Yksikön päällikkönä varmistat sen, että asema toimii annettujen standardien ja tavoitteiden mukaisesti. Työssäsi pääset myös aktiivisesti kehittämään oman asemasi toimintaa. Lisäksi osallistut aseman suorittavaan työhön.

  Kuva-33

HelmiSimpukka Express

Helmisimpukka Express -asemilla työskentely tarjoaa monipuolisen sekä mielenkiintoisen työympäristön.

Työtehtävät koostuvat asemien myymälä-, kahvila- ja ravintolapuolen palveluista sekä tuotteista. Kaiken keskipisteenä on tietysti asiakkaalle tarjottava paras asiakaspalvelukokemus.

2020-9-Shell-HelmiSimpukka-Express-AlaTikkurila-avajaiset

HelmiSimpukka Ravintola

HelmiSimpukka Ravintolassa voit muiden huoltamokahvilatyöntekijän tehtävien hoitamisen lisäksi päästä monipuolisiin tehtäviin ruoanlaitossa. Pääset valmistamaan asiakkaillemme esimerkiksi maistuvaa lounasta sekä laadukkaita à la carte -annoksia.

HelmiSimpukka-ruokalista-klubileipa-3600x2700

Asemalla työskennellessäsi olet työsuhteessa yksityiseen kauppiaaseen, joka on sopimussuhteessa St1 Oy:n kanssa. St1 on suomalainen energiayhtiö, joka operoi Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa yli 1300:lla jakeluasemalla St1- ja Shell- brändeillä. Suomessa verkosto kattaa noin 460 jakeluasemaa, miehitettyjä- ja automaattiasemia.