Voita vuoden ateriat

HelmiSimpukan kesälistan ruoka-annoksissa riittää valinnanvaraa.

Kesälistalta voit voittaa annoksia koko vuodeksi

HelmiSimpukan tarjonta on uuden Kesälistan annosten myötä entistäkin monipuolisempi. Lisää makua suveen tuo mahdollisuutesi voittaa 5000 eurolla lahjakortteja joka vierailulla.

Etukortti kannattaa siis sujauttaa lompakkoon matkaan, sillä pääset sillä mukaan arvontaan sekä saat kesälistan annoksista alennuksen.

Huom. kampanja-aika on päättynyt 8.8.2023. Ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti.

Näin voit voittaa 5000 € pääpalkinnon

Pääset mukaan lahjakorttien arvontaan kaikissa HelmiSimpukoissa, kun käytät taukoeväidesi oston yhteydessä etukorttia; Käteisalennuskorttia tai St1 Mastercardia. Saat etukortin tarvittaessa heti kassalta.

Jokainen ostokertasi toimii käytännössä yhtenä arpana, hankitpa sitten à la carte -annoksia, Driver’s-pikaruokaa tai muuta evästä. Siten mahdollisuutesi voittaa lisääntyvät joka tauolla HelmiSimpukassa tänä kesänä. Tervetuloa ja onnea matkaan!

Voita vuoden ruoat HelmiSimpukoissa

Uudet hitit ja edut Kesälistalla

HelmiSimpukan Kesälista laajentaa tarjontaamme entisestään sekä lisää kanta-asiakkaan etuja. Etukortilla saat 2 € alennusta kaikista Kesälistan annoksista, jotka ovat HelmiSimpukka Ravintoloissa Helmen kebab, Metsästäjän lihapullaleipä, Paholaisen kanaleipä sekä Helmen Caesarsalaatti kanalla tai vuohenjuustolla. Lisäksi saat kaikista HelmiSimpukoista euron alennusta Driver’s-listan Tupla Dogista ja French Dogista. Kumpikin hodari on mitä kätevin matkaeväs – ja aina A-luokan makkaralla, kuten kaikki Driver’s-hodarit.

HelmiSimpukan kesälistan annoksista kahden euron alennus kanta-asiakkaille.

Löydä lähin asema

Suuntaa lähimmälle asemalle, osta ruokaa tai juomaa, näytä etukorttia ja olet mukana 5000€ pääpalkinnon arvonnassa.

Tarjoukset ovat voimassa St1 Mastercardilla ja Käteisalennuskortilla 8.8.2023 asti. Huomioithan, että sivuilla esitetyt hinnat ovat suositushintoja, jotka voivat vaihdella asemakohtaisesti, myös edullisempaan suuntaan. Tarkista hinnat ja tuotteiden saatavuus omalta asemaltasi.

Loading...