Menetät 100 % tauoista, joita et pidä

Visualisoi tauko

Tärkeintä ei ole matka, vaan ettei aina jatka – Personal Tauottajasi tässä! Autan luomaan kesän matkoillesi ihanteellisen tauko-ohjelman HelmiSimpukoissa ja lähes 400 St1- ja Shell-asemalla.

Kun pysähdyt, ei sinua voi enää mikään pysäyttää!

Tankkaa ajopelisi ja käytä etukorttia St1- ja Shell-asemilla, niin saat tankkausalennuksen välittömästi. Etukortilla saat toki myös maistuvia etuja HelmiSimpukoista. Kuittaa kortti itsellesi palvelevalta asemalta tai tuosta vaan, nappia painamalla. Kesä ei odota, älä siis sinäkään!

Personal Tauottaja S.T. Helminen ja St1 Käteisalennuskortti

Onko kukaan nähnyt ihmistä, joka mököttäisi hodari kädessään?

HelmiSimpukassa lunastat taukopotentiaalisi Hot Hot Dog -uutuushodarilla – siinä lähtee nälkä alle kolmella eurolla! Helmen jääkahvi palauttaa kisakunnon, kun turnauskestävyys on kovilla kesän riennoissa ja helteissä. Ja mitä olisi Suomen ruokakulttuuri ilman ikonista ikisuosikkia: makkaraperunoita.

Älä jahtaa unelmiasi, vaan mene niiden luo!

Makkaraperunat 9,90 €
Hot Hot Dog 2,90 €
Helmen Jääkahvi 3,60 €

Menestyksesi avain piilee verkostoissa – ja taskussa

Kun pysähdyt tarkkailemaan ympäristöäsi, saatat huomata, että lähes 400 St1- ja Shell-asemaa Suomessa on valmiina tauottamaan itsesi ja autosi. Jotta pysyt kartalla asemista – sekä HelmiSimpukan taukoeväiden eduista kesän jälkeenkin – suosittelemme lataamaan St1 Way -sovelluksen.

Personal Tauottaja S.T. Helminen

Tärkeintä ei ole määränpää, vaan määrä

Voittava tauko koostuu nopeudesta, monipuolisuudesta – ja sinusta! HelmiSimpukka Ravintoloista löydät yli 30 á la carte -annosta pizzoista salaatteihin. Nappaa kesän tulokkaista testiin vaikkapa Béarnaise-hampurilainen tai Fish & Chips -annos. Kaikki herkut valmistetaan paikan päällä viimeistä lihapullaa myöten ja kotimaisia raaka-aineita suosien.

Siten kotietu on kaikkialla matkassasi!

Saavuta vauhti, joka hipoo ennätyslukemia

Kun taukosi on sekuntipeliä tai nälällä ei voi enää leikkiä hetkeäkään, muista voiton avain: Driver’s-pikaruoka kaikissa HelmiSimpukoissa.

Hodareissa höyryävät aina grillatut A-luokan makkarat. Myös lihiksissä ja hampurilaisissa herkulliset täytteet pelaavat täydellisesti yhteen – vaatiihan menestys tiivistä yhteistyötä koko tiimiltä!

Driver's-logo
  • Personal Tauottaja S.T. Helmisen sitaatti